Milyen egy kezdő Home Staging Workshop?
Olyan régóta szeretnék részletesebben beszámolni a Home Staging Workshopokról, hogy egy pici betekintést nyerhessen az, akit ez mélyebben érdekel, most végre itt van egy hosszabb összefoglaló képekkel 🙂
Újabb csapat gyűlt össze a kezdő Home Staging Workshopon október elején 🙂

Kik vesznek részt egy Home Staging Workshopon?

Az összetétel mindig más, viszont mindenki számára hasznos volt a tartalom, nagyon köszönöm a visszajelzéseket! 🙂 A résztvevők között lakberendezők, ingatlanközvetítők, ingatlanbefektetők vagy ingatlanbefektetésben gondolkozók, olyanok, akik a saját lakásukat szeretnék eladni minél gyorsabban és milliókkal többért, illetve vannak olyanok is, akik mindig is érdeklődtek a lakberendezés iránt és ez az új terület nagyon vonzó számukra és szeretnék kipróbálni magukat, hogy új irányt vegyen az életük!

Miről szól a kezdő Home Staging Workshop?

Az első napon áttekintjük a Home Staging szemléletét, megtanuljuk mit kell tudni a lakberendezésről az ingatlanfelkészítés kapcsán, aztán az ingatlanpiaci folyamatokra is rápillantunk, elsajátítjuk a megfelelő marketing fogásokat, hogy miként kell piacra dobni egy lakást, továbbá beszélünk a megtérülésről, hogy a befektetésünk miként térül meg, mennyit kell és szabad rákölteni egy lakásra eladás előtt, valamint sok szó esik arról, hogy mi van az eladó és mi a vevő fejében, mert az egésznek ez az alapja, vagyis milyen pszichológiai tényezők azok, amik befolyásolják az adásvétel létrejöttét. Aztán sok-sok fénykép alapján a konkrét tennivalókat megmutatom, illetve példákkal illusztrálom az elmondottakat!
De legfőképp választ kapnak a résztvevők minden kérdésükre, illetve iránymutatást, hogy az egyes témákban hol tudnak elmélyülni és mire van szükség, hogy a saját céljaikat elérjék! Így az anyag mindig a jelenlévőktől függően is alakul, és ezt nagyon szeretem benne!

A második, gyakorlati napon

A második napon átbeszéljük a házi feladatot, ami alapján az első napon tanultakat egy konkrét lakásra kell alkalmazni. A helyszín az egyik résztvevő ingatlana, amit éppen értékesítésre szán, s előtte fel szeretné készíteni az eladásra, itt mindenki a saját tapasztalata alapján sajátíthatja el az elméletben elmondottakat! Sőt ténylegesen helyiségről helyiségre végigmegyünk a lakáson, és amit lehet 50 perc alatt meg is valósítunk a tennivalókból, több féle variációt is kipróbálva, hogy mutat jobban az adott helyiség, a többi feladatot pedig kijelöljük a tulajdonos számára.

Legközelebb november 24-én és december 1-jén lesz kezdő Home Staging Workshop, de addig még egy haladó csoport is indul a korábban kezdő Home Staging Workshopot végzetteknek október 20-án.
Jelentkezni a kezdő Home Staging Workshopra itt lehet, kattints: http://msp-homestaging.hu

 

 

Készül az átalakulás, lázas munkában…
 

 

 

 
A konklúziók átbeszélése, további teendők kijelölése

 

Ha szeretnél Te is részese lenni egy ilyen csapatnak, gyere el, ide kattints:  http://msp-homestaging.hu