A személyes képzésekről 🎓

Tapasztalatom szerint a képzéseink résztvevőinek többsége a személyes kurzusokat részesíti előnyben. Élőben szeretnék megtapasztalni a képzési napot, átélni a home staging elveknek kialakított Oktatóközpontunkban az élményt, kiszabadulni otthonról, új emberek társaságát élvezni, s ezáltal új nézőpontokra szert tenni a hasonló érdeklődésű emberekkel való kapcsolódás által, motivációt szerezni a velük való beszélgetésből, és további előnyökre szert tenni az ismeretségekből, mélyen beágyazódva a közösségünkbe, ezen az elmúlt másfél év sem változtatott, sőt.

Személyes képzéseink 4 szinten épülnek egymásra, az Alapképzés az MSP Home Staging komplex szemléletének megismerésében segít, a 2 napos gyakorlati workshop mélyíti, konkretizálja és gyakorlati szintre emeli a megszerzett tudást, megadva a saját élményen keresztüli megtapasztalás lehetőségét.
A haladó workshopon még mélyebbre ásunk és még kézzelfoghatóbbá válik az ismeretanyag, fókuszálva az önállóan végzendő gyakorlati feladatokra, ami által valódi saját tudás jön létre.

Erre építve két irányban indulhat tovább az elkötelezett, home staging tudásra vágyó résztvevő: az MSP Home Staging Akadémia a szakmai tudás teljes elsajátítását teszi lehetővé. Az Akadémia elvégzésével teljesen magabiztos leszel és a részletes tudás birtokában lehetsz home staging tanácsadó és/vagy profi ingatlanbefektető/ingatlanfejlesztő.
A másik irány az üzleti tudásra fókuszál, vagyis hogy miképp építs fel egy saját home staging vállalkozást, ami a Te erősségeidre épít, hogyan tudod eladni magadat és a home staginget és miképp tudsz ebből megélni?

Az online videókurzusokról 🎓

Ezt a 4 szinten mélyülő képzési struktúrát egészítik ki az online videókurzusaink, amelyek egy-egy kapcsolódó témában kínálnak tematikus kurzusokat, úgy mint ingatlanbefektetési stratégiák, lakáskeresési módszertan, ingatlanfelújítás, styling és dekorációk, ingatlanértékesítés, ingatlanmarketing.

A személyes kurzusok tehát egy egyre mélyülő tudást adnak, az online kurzusok pedig ezt tematikusan egészítik ki, vagyis egy-egy témára fókuszálnak, részletesen mutatják be az egyes részfolyamatokat konkrét útmutatást adva az elvégzendő lépések tekintetében.

Ez a képzésstruktúra azoknak szól, akik valóban a home staginggel szeretnének foglalkozni és minden részletet szeretnének tisztán látni, azokat teljes körűen elsajátítani.