Ha ingatlanbefektető vagy:

✅ ha a folyamat elején vagy, a lehető legjobbkor vagy itt, hisz megkíméled magad azoktól a hibáktól, amik százezrekbe kerülnének!

✅ olyan kapcsolatokra tehetsz szert, ami segítheti a jövőbeli munkádat

✅ ha már rendelkezel ingatlanokkal, akkor konkrét javaslatokkal segítem az értékesítést, így gyorsabban és magasabb áron fogod tudni eladni lakásaidat

✅ ha tudni szeretnéd, hogy milyen lakást érdemes venned továbbképezheted magad ebben is

✅ a Home Staging segítségével a lehető legjobbat fogod kihozni az eladó ingatlanodból.

 

Ingatlanbefektető vagy vagy csak tervezed hogy belevágsz?

Tudni szeretnél mindent előre, hogy ne érjen meglepetés?

Le akarod rövidíteni az utat?

Nem akarsz túl sok tanulópénzt fizetni?

Gyorsítópályára akarod tenni magad a témában?

Számodra első körben az online képzéseket ajánlom:

Legféltettebb Home Staging titkaim alapképzés, mint minden képzésünk alapja, amiből megismerheted az MSP Home Staging szemléletét és megtudhatod mire mond igent egy vevő.

Ingatlanbefektetői nap, ha szeretnéd kitalálni a számodra működő ingatlanértéknövelési stratégiát és megtalálni az ennek megfelelő befektetésre alkalmas lakást

Befektetési célú ingatlanfelújítási nap, ha a felújítások teljes folyamatát és a buktatóit szeretnéd megismerni

A styling és dekorációk fontosságáról szóló minikurzusunk, amely rávilágít a berendezés és a dekoráció ingatlaneladásban betöltött szerepére, s ami megteremti a hangulatot és a vevők számára vonzó életérzést, aminek nem tudnak ellenállni, s hozzáteszi azokat a milliókat, amiket nem hagyhatsz az asztalon. Ebben a képzésben megtudhatod, hogy miért nem lehet üresen eladni egy lakást, és hogy mi a legnagyobb szarvashiba, amit a befektetők elkövetnek az ingatlanbefektetésük során.

Végül az Ingatlanértékesítési nap, amellyel felvértezlek mindazzal a tudással, ami ahhoz kell, hogy a Home Staginggel elért legmagasabb árat magabiztosan tudd képviselni, és a teljes folyamatot teljes önbizalommal menedzselni.

 

Ebből a komplett csomagból a teljes folyamat részleteiről nyerhetsz mindenre kiterjedő ismereteket, de ha ezek után emelni szeretnéd a tétet és megtudni, hogy miképp kell beárazni egy lakást, hogy juthatsz el a lakás maximális piaci értékéhez, hogyan határozd meg a célcsoportot, miképp kell hirdetést készíteni, és a gyakorlatban hogyan kell kihozni a legjobb arcát egy lakásnak, akkor a személyes 2 napos gyakorlati Home Staging workshopunkon a helyed, amit a haladó Home Staging workshop elvégzésével koronázhatsz meg. 

Persze, ha ezen a ponton úgy döntesz, hogy erre a témára teszed fel az életed, és nem bízod a véletlenre a sok millió Ft megkeresését, és eldöntöd, hogy tovább mélyíted a tudásod, akkor a szuperintenzív, szuper gyakorlatias 5 hónapos MSP Home Staging Akadémián a helyed! Ha pedig üzleti oldalról szeretnél tanulni, hogy miképp építsd fel a Home Staging vállalkozásodat, akkor a Home Staging Business képzés lehet a következő lépés Számodra!

 

Ha belekóstolnál az ingatlanbefektetések izgalmas világába, de nem tudod hogyan érdemes elindulni, akkor a Legféltettebb Home Staging titkaim Alapképzésünket, valamint az Ingatlanbefektetői Napot ajánljuk:

Legféltettebb Home Staging titkaim Alapképzés

👉 https://onlinetanfolyam.msp-design.hu/products/course/legfeltettebb-home-staging-titkaim-alapkepzes

Ingatlanbefektetői Nap

👉 https://onlinetanfolyam.msp-design.hu/products/course/ingatlanbefektetesi-es-erteknovelesi-strategiak

 

Ha érdekel a befektetési célú lakásfelújítás, de hiányoznak a gyakorlati kivitelezési információk, akkor érdemes megnézni a Befektetési célú ingatlanfelújítási Napot a korábban ajánlott Legféltettebb Home Staging titkaim Alapképzés, valamint az Ingatlanbefektetői Nap mellé:

Befektetési célú ingatlanfelújítási Nap

👉 https://onlinetanfolyam.msp-design.hu/products/course/befektetesi-celu-felujitas

 

Ha pedig profi ingatlanbefektetővé szeretnél válni, célod a maximális haszon elérése, valamint a lehető leggyorsabb értékesítés, akkor ne hagyd ki a Professzionális Ingatlanbefektetői Csomagunkat! Ezzel a kurzuscsomagunkkal mindent megtanulhatsz, ami a maximális hozamot biztosítja Számodra az ingatlanod eladásakor:

Professzionális ingatlanbefektetői csomag

👉 https://onlinetanfolyam.msp-design.hu/products/course/teljes-kepzes-csomag