Segítséget nyújtunk az igényeknek megfelelő, átalakítalaprajzok-montázs-MSP-Designható alaprajzzal rendelkező ingatlan keresésében és a kiválasztásában, a vásárlás során az alku folyamatában, hogy a lehető legjobb áron sikerüljön az ingatlan megszerzése és gördülékenyen menjen a vásárlási folyamat.

Majd miután megtaláltuk az igényeknek megfelelő ingatlant, azt meg is tervezhetjük közösen. Az átalakítást, berendezést és a teljes körű kivitelezést is ránk bízhatja, így a teljes folyamat egy kézben megvalósulhat. Az alkotási folyamat végeredményeképpen létrejöhet az elképzeléseknek megfelelő tökéletes élettér, amiről korábban csak álmodni lehetett.

Ha azonban el kell még adnia a lakását/házát, akkor nézzen szét Home Staging blogunkban a http://msp-homestaging.blogspot.hu címen tippjeinkért! Kattintson a linkre!

Lakásvásárlás előtt kérhalaprajzok-msp-designet szakvéleményt is és/vagy csak helyszíni tanácsadást.

Ehhez szükség van egy méretezett alaprajzra! Az alaprajz alapján kielemezzük, hogy a kívánságoknak megfelel-e az ingatlan, és amennyiben lehetséges többféle elrendezést is javasolunk. Az átalakítási munkákra akár költségbecslést is kérhet, így kalkulálhatóvá válnak a továbbiakban felmerülő költségek.

Amennyiben nem rendelkezik alaprajzzal, úgy kérhet helyszíni szemlét, helyszíni tanácsadást is, felmérés után elkészítjük Önnek a szükséges alaprajzot.

Amennyiben rendelkezik méretezett alaprajzzal akár levélben vagy e-mailben is elküldheti részünkre, megjelölve rajta az ablakok, az ajtók helyét, megkülönböztetve a tartó- és a válaszfalakat, az esetleges gázóra, kémény, és egyéb fix, megváltoztathatatlan helyeket méretezve, leírva az igényeket.

Ha azonban el kell még adnia a lakását/házát, akkor nézzen szét Home Staging blogunkban a  http://msp-homestaging.blogspot.hu címen tippjeinkért és további infókért!