Ekkor a felkészítéssel az az alapvető célunk, hogy ELADHATÓVÁ tegyük az ingatlanunkat és nem a plusz anyagi haszonszerzés. Ennél a szintnél nem az a kérdés, hogy mennyit költöttük rá (néhány százezer Ft-ot maximum) és számszerűen ez mekkora megtérülést hoz, hanem az hogy mindazon tennivalókat ellássuk, amikkel vonzóbbá, kelendőbbé tesszük a lakásunkat/házunkat. 

Vajon mik azok a tevékenységek és beszerzendők, amik a muszáj kategóriába sorolhatók, ahhoz hogy a vevők minimális igényeit kielégítse a lakás az adott piacon, s ezáltal elkeljen, vagyis valaki igent mondjon rá? Fontos tudni, hogy más fogja a vevők minimális elvárásait kielégíteni egy vidéki másfél szobás panellakás esetében és más egy rózsadombi 5 szobás villalakásban! 

A “0 Ft-os Home Staging” ezekre terjed ki (a teljesség igénye nélkül): takarítás, rendrakás, személyes holmik elrakása, szanálás, bútorok áthelyezése és a feleslegesek kipakolása, extrém jellemzők eltüntetése, minimális javítási munkálatok elvégzése, hogy a végeredmény egy szellősebb, tágasabb, világosabb otthon legyen, ami alapján a vevő megtalálhatja a saját életterét az általunk kínált lakásban!

Ide jöhet egy kép előtte utána ezek közül, és utána átnavigálhatunk a sztori részhez (referenciák)

Ha kíváncsi vagy egy ilyen Home Staging sztorira, itt elolvashatod: link